Choose language:

O nama

Tvrtka T.K.L. MONTAŽA d.o.o. utemeljena 2009. godine od strane direktorice Kristine Tokić
je usmjerena na distribuciju i prodaju alu, pvc i drvene stolarije te prati najnovije trendove u građevinskom sektoru te ne zaostaje za vrhunskim europskim proizvodima koji isto tako izvrsnom kvalitetom i inovacijama govore o garanciji sami za sebe. U svim segmentima stolarije smo u korak s našim proizvođačima, te imamo iza sebe tim profesionalaca koji nas prate u tehničkom smislu, te sve inovacije koje naši kupci zamisle možemo realizirati zahvaljujući izvrsnoj suradnji cijelog tima.

Naša tvrtka je vodeći zastupnik za tvornicu ILSAD d.o.o. u Splitsko-Dalmatinskoj županiji, te radimo s iznimno kvalitetnim profilima tvrtke Rehau i SCHUCO, te okova G-u. Težimo da u budućnosti kroz rad i disciplinu na pošten način dođemo do svog mjesta na tržištu, te da nas ljudi prepoznaju kao ozbiljnu i profesionalnu tvrtku vrijednu vremena i novca koji kupac potroši kod nas.

Također smo i otvoreni za sve oblike sugestija za poboljšanjem poslovanja te nam je komunikacija u poslu na prvom mjestu, jer mi osluškujemo potrebe naših potencijalnih kupaca i tržišta, te u skladu s tim nastojimo djelovati da bih bili konkuretni među mnoštvom sličnih tvrtki na našem tržištu i da bih se isprofilirali te nametnuli kao ozbiljna konkurencija. Mislimo da je konstantno istraživanje tržišta jedan od bitnih segmenata u bilo kojoj branši, da bih uvjek ostali dosljedni kvaliteti, ali opet svježi za prihvaćanje novina koje konstantno dolaze i treba biti u korak s njima.
Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo naših kupaca su nam na prvom mjestu.